Krabbenpoten zijn een delicatesse als geen ander. Het is een koudwitte, dikke substantie met een rijke, heerlijke smaak die niet normaal is voor een ander in de klasse van de tienpotige scavanger; deze schaaldieren steken eruit. Gevonden in de ijskoude oceanen voor de kust van Alaska, onderscheidt de krab zich handig door hun enorme omvang en puntige externe schaal. Ze worden op dezelfde manier gewaardeerd door fijnproevers en visexperts.

Het koken van liniaalkrabbenpoten is echt een fundamentele aangelegenheid. Het vereist enige afweging en afweging, wat betreft culinaire bekwaamheid en methode, het is een van de eenvoudigere vissoorten om klaar te maken.

Allereerst moet u, voorafgaand aan het koken van uw krabbenpoten, toestaan ​​dat het ding op korte termijn in uw ijskist ontdooit. De meeste technieken voor het koken van liniaalkrab vereisen een eenvoudige opwarming van ongeveer vijf tot tien minuten, omdat de meeste krabbenpoten voorgekookt zijn. Dit geldt natuurlijk alleen voor bevroren liniaalkrab. In het geval dat je een nieuwe krab hebt, omzeil dan gewoon de ontdooi-interactie.

Er zijn een paar strategieën voor het koken van krabbenpoten. Onthoud echter dat, behalve als u nieuwe zeekrab beheert, u uw krab gewoon zachtjes moet koken of opwarmen. Een manier om dit te doen, is door de krabbenpoten in een voering boven een pot met borrelend water te plaatsen (de pot moet voor ongeveer 1/3 uniek worden gevuld). Bedek de pan met het doel dat de stoom de krab kan koken. De kooktijd kan ongeveer 6-15 minuten duren, afhankelijk van de grootte van de krab.

Een andere strategie om de krab te koken is borrelen. Dit is echt basic. Je moet gewoon een enorme pan met water vullen en laten borrelen. Voeg wat zout toe en, als het water begint te borrelen, meng je de krab erdoor en verminder de warmte tot medium. Laat het in ieder geval 7 minuten stoven of totdat het een gekookte krabgeur afgeeft. Als je klaar bent met borrelen, elimineer je de krab en spoel je hem door. Het is dan geschikt om te worden gegeten.

Liniaal krabbenpoten kunnen ook in vlammen worden geroosterd. Bestrijk de krab in principe met olijfolie en gooi ze op de barbecue. Zorg ervoor dat je de krab omdraait. Aanwezig met smeerpasta en citroen.