We vroegen de beste Indiase crypto-uitwisselingen zoals WazirX, Unocoin en BuyUcoin naar de meest verhandelde cryptomunten deze Diwali. Shiba inu, een door meme geïnspireerde cryptocurrency en een spin-off van Dogecoin, heeft een recordhoogte bereikt.

Meme-munten zijn geen grap meer. De recente handelsrazernij over een digitale cryptocurrency genaamd Shiba Inu – gewoonlijk een “meme” of grappenmunt genoemd – is deze Diwali naar voren gekomen als het meest waardevolle digitale bezit voor Indiërs, met een wereldwijd marktkapitaal van $ 40 miljard en overtreft zijn rivaal, Dogecoin .

Big B

Bitcoin, de nieuwe “Big B”, spant ook zijn spieren, met een prijs die stijgt tot Rs 50 lakh in India. Cryptocurrency kan in het festivalseizoen naar voren komen als de nieuwe investeringsoptie om de toekomst te financieren.

Volgens deze trend hebben Indiase investeerders deze Diwali behoorlijk wat digitale tokens verhandeld. bitcoin futures is positief. We vroegen de beste Indiase crypto-uitwisselingen zoals WazirX, Unocoin en BuyUcoin naar de meest geprefereerde cryptocurrency van Indiërs deze Diwali.

 

Populaire munt

Shivam Thakral, CEO van BuyUcoin, vertelde indianexpress.com dat Shiba Inu (SHIB) naar voren is gekomen als de meest populaire munt, omdat het consistent veelbelovende rendementen opleverde. “SHIB zit in de opwaartse trend en trekt zowel beginnende als ervaren investeerders aan… de markt verwacht dat het tegen het einde van het vierde kwartaal met 10 paisa meer zal stijgen.” Op het moment van schrijven van dit artikel wordt SHIB momenteel verhandeld tegen Rs 0,004990.

Een stortvloed aan tweets door wereldleiders, waaronder Elon Musk, hielp de populariteit van SHIB te versterken. Onlangs heeft een petitie van change.org Shiba Inu geëist om op Robinhood genoteerd te worden, waarna de meme-munt steeg op WazirX, met transacties ter waarde van meer dan $ 320 miljoen in de afgelopen dagen.

Bovendien zag WazirX de afgelopen week bijna 50 procent van zijn handelsvolume binnenkomen van ‘Dogecoin Killer’ SHIB. Siddharth Menon, COO van WazirX cryptocurrency exchange, liet weten dat de meest verhandelde tokens in termen van volume Shiba Inu-, Loopring-, Tether-, Bitcoin-, Sandbox- en WazirX-munten zijn.

 

Verhandelde tokens

“Zowel WRX als SHIB zijn de meest verhandelde tokens in India met de hoogste liquiditeit en volumes die worden verhandeld op de WazirX-beurs. Wat Sandbox en Loopring betreft, dit zijn VR-games en een opmars sinds Facebook is omgedoopt tot Meta en zijn metaverse visie heeft aangekondigd, “voegde hij eraan toe. Thakral wijst erop dat andere cryptocurrencies dan SHIB die tijdens Diwali het meest in volume werden verhandeld, zijn: Mana, Dogecoin, Ethereum en Bitcoin.

Interessant is dat de maand november historisch gezien de beste was voor Bitcoin met een gemiddeld investeringsrendement van 66 procent. welke cryptomunt kopen vandaag online? Sathvik Vishwanath, CEO en mede-oprichter van Unocoin crypto-uitwisseling, merkte op dat Bitcoin nog steeds de “koning” is als het gaat om het kopen van cryptocurrency door Indiërs.